Нели от "Търси се" чака второ дете

Водещата на предаването "Търси се" Нели Хаджийска е бременна с второто си дете, сподели самата тя в съботния блок на bTV - "Тази събота".

"За никого не е тайна, че заченах първото си дете ин витро. Сега очаквам второ бебе, ще се роди в началото на лятото. То също е заченато ин витро", разкри тя.

"Винаги съм искала второ дете, дори идеята за три не ми е чужда. Макар че годините напредват", допълни щастливата майка.

Тя не скри, че съпругът й също много настоявал за второ детенце, а бъдещият батко непрекъснато галел корема на мама и шепнел: "Бебе, бичам те!".

"Страхувам се обаче, че ще има ревност. Той е царят на света. Свикнал е да е номер едно. Но знам, че той е много обичлив и сигурно ще бъде добър батко. Не съм суеверна. В шестия месец съм и ще разкрия и друго - очаквам второ момче. И пак знам - ще е русо със сини очички. Аз съм силно вярваща и знам, че най-големите ми мечти и най-големите ми надежди са се случили така, както искам. Не бива човек да се страхува, че е щастлив. Вселената ти отговаря по начина, по който ти се държиш с нея. Когато се усмихвам сутрин, и на мен денят ми се усмихва", уверена е Нели. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица