Ева: Повиках Стефан Диомов на гроба на Гого и си простиме

"Повиках Стефан да дойде. На гроба на Гого си казахме много неща." Това каза Ева Найденова пред "Нова телевизия".

Композиторът Стефан Диомов и вдовицата на певеца от "Тоника" Гого Найденов си простиха дългогодишните обиди и застанаха един до друг.

"Прошката е много голям лукс, защото много трудно се получава. 13 години не си говорехме с Гого. Спорехме за всичко, с огромна страст. Никога не сме се карали за пари, спорът за пари е бил формален повод. Не мога да кажа за какво сме се карали. Аз съм направил групата, за да направим песни, а не клюки и скандали", каза Диомов.

"Повиках го, на гроба му си казахме много неща. После го поканих вкъщи и му казах, че трябва да седне на масата до мен, на стола на Гого. Трябва да се научиш да прощаваш, за да може и на теб да ти прощават", допълни го Ева.

"Сдобряването ни с Ева не е нещо чрезвичайно, обратно е. Нашите песни ни забраняват да сме разделени. Много ми е мъчно, че така станаха нещата", каза още Стефан Диомов.

Конфликтът между Ева Найденова и Диомов ескалира след смъртта на Гого преди година и беше шумно представен в медиите. Те си размениха грозни обиди, а композиторът се закани, че ще забрани на изпълнителите да пеят неговите песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес