Приказната любов на звездите

Празникът на любовта - 14 февруари, кара всеки, който я е открил, да погледне отново с влюбени очи своята половинка, а този, който все още не я е намерил - да помечтае за нея. Историите на популярните лица в шоубизнеса за срещите им с истинската любов приличат много на приказка. Приказка за Свети Валентин, която доказва, че любовта наистина съществува.

На 14 февруари талантливата актриса Йоана Буковска и съпругът й Иван Давидов имат двоен празник, защото на тази дата преди няколко години се сгодиха. Йоана обича да казва, че Иван е нейният новогодишен подарък, защото се запознали в навечерието на 2009 година. Преди да го срещне, красавицата е преследвана от лош късмет в любовта, въпреки това не губи вяра, че ще я срещне. Йоана дори си измисля специална молитва, с която призовава своя мечтан любим да я намери. Когато за първи път вижда Иван, обаче тя не успява веднага да разпознае, че това е точният мъж за нея, за разлика от него, който се влюбва мигновено. Постепенно обаче той я спечелва с грижовността си и с малките жестове, с които кара Йоана да го обиква всеки ден повече.

Актрисата издава, че дори й пишел цели приказки, както и романтични писма, които й оставял преди представленията й. Тя си признава, че на Иван дължи факта, че е успяла да преодолее най-кризисната година в живота си, когато загубила четирима от най-бизките си хора. Без любимия мъж до нея, който я окуражавал с цялата си любов и вяра, тя е сигурна, че не би могла да издържи психически. Като логично продължение на голямата им взаимна обич идват и децата им - близнаците Вяра и Любомир. Въпреки че грижите за тях съвсем не са малко, Йоана и Иван са категорични, че да имат близнаци, е тяхна сбъдната мечта.

Като истинска приказка за Свети Валентин звучи и историята за срещата на известната актриса и режисьор Диана Добрева и съпругът й. Диана се разхождала със свои приятелки, когато забелязали група момчета да се приближават към тях. Разбрали се да не им обръщат внимание, но едно от тях привлякло неудържимо погледа й. Същото момче, дошло при нея, паднало й на колене и й казало: „Знаете ли, че ние с вас ще се оженим и ще имаме деца?” „Знам!”, бил краткият й отговор, защото почувствала, че всичко, което казва той, ще се сбъдне. Ако срещата им не била съдбовна, двамата никога повече нямало да се видят, защото не си разменили дори телефонните номера.

Двамата обаче продължили да се срещат „случайно”, и то на съвсем различни места, и след поредното преплитане на пътищата им Диана му дала номера си. Знаците на съдбата продължили и на първата им истинска среща. Тогава една от свещите на масата паднала и от капещия от нея восък ясно се очертала фигура на жена, бутаща бебешка количка! Като истинско продължение на приказката с предизвестен от провидението финал днес двамата са щастливи родители.

Преди да срещне половинката си Мая, шефът на спортните новини по Би Ти Ви Крум Савов бе известен като един от най-заклетите ергени у нас. Самият той твърди, че се доверява много на вътрешното си чувство и с никоя жена дотогава не е изпитвал нужда да се обвърже истински и за цял живот. Когато обаче случайно вижда Мая да излиза от аптеката, в която работи, нещо прищраква в него и той веднага си казва: Това е жената, за която ще се оженя. Настига я и с типичната си самоувереност се представя и й иска телефонния номер. Мая в началото е недоверчива и мнителна, защото е чувала за славата му на донжуан, но Крум успява да спечели доверието й. Доказва й, че е сериозен мъж и няма нищо общо с медийния си образ на плейбой. Двамата са заедно вече няколко години и Крум никога не е съжалявал за първоначалния си импулс да се запознае с Мая. Семейното им щастие се допълва от близнаците, които правят всеки техен ден различен и емоционален.

Певицата Камелия е една от най-желаните жени в България, но въпреки това мъжът до нея е само един - приятелят й Цветин. Тази година двамата отново заедно ще отбележат Свети Валентин в романтична обстановка. Началото на връзката им е още преди Камелия да стане известна певица, а Цветин все още е „юноша бледен”, затова и двамата са сигурни, че отношенията им са продукт единствено и само от силните им чувства между тях, а не от взаимен интерес. Певицата признава, че типично в неин стил тя е направила първата крачка. Видяла Цветин в една дискотека, веднага го харесала и отишла да се запознаят. След това той й признал, че също много си падал по нея, но не намирал смелост да я заговори. Камелия твърди, че въпреки славата й на мъжемелачка Цветин в действителност е третият мъж в живота й. Двамата са заедно навсякъде, той я придружава на участията й, грижи се за кариерата й и е важен фактор при повечето важни решения, които тя взема. Сексапилната певица дори разкрива, че Цветин бил главният виновник тя да се снима за корицата на най-популярното мъжко списание. Тя имала задръжки по отношение на това, как ще го приемат хората, но той я убедил, че си заслужава. Двамата не крият, че хармонията в отношенията им се дължи както на допълването им в духовно отношение, така и на голямата сексуална химия между тях. Камелия е убедена, че ако партньорите си пасват в леглото, конфликтите са много по-лесно разрешими. Цветин и красивата изпълнителка не са се отказали от идеята да имат и деца, въпреки че тя е преживяла кошмарът на несполучливата бременност. Трудностите, през които са преминали, сплотяват още повече връзката им и Камелия е убедена, че животът й с Цветин е като една истинска приказка. Тя издава, че скоро може да я видим и като булка, след като двамата са заедно вече повече от двадесет години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл