Цветанов: Не се притеснявам за кариерата си

"Не се притеснявам за кариерата си". Това каза в Арбанаси председателят на ПГ ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по повод наложената му 4-годишна ефективна присъда от Софийски апелативен съд, предаде  „Фокус”.

Цветанов каза, че през целия си съзнателен живот е правил всичко според закона.

„Разбира се, че когато в политиката решиш да отсяваш принципи, да се бориш срещу тежката организирана престъпност, трябва да си готов да понесеш тежки удари. Това, което обаче е най-силното, е подкрепата, която получавам от цялата страна”, подчерта Цветанов.

Той посочи, че днес при посещенията си по повод мероприятията за Трифон Зарезан в различни населени места, хората са го посрещнали сърдечно и са му казали, да се държи и да продължава напред.

„Това отношение ме прави много по-силен, защото съм наясно, че съм бил прав. Самият факт, че имаше изказвания на бивши министри, големи авторитети като Йордан Соколов, е показателен. Не мога да повярвам, че един невинен човек може да бъде осъден, но все пак трябва да вярваме в правораздавателната система. Пожелавам това да не се случва на никого, който се бори за истинските политики, които трябва да доведат до повече благоденствие, успех и просперитет за България и българските граждани”, заяви Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини