Заловиха бандата, обирала казина и магазини в Пловдив

Заловени са трима заподозрени за грабежите на игрални зали и грабеж на хранителен магазин на територията на Първо РУП в Пловдив през месец януари. Това съобщава "Марица", като се позовава на информация от полицията в Пловдив.

Първия сигнал за въоръжен грабеж е получен на 3, втория на 25, а оборотните пари на хранителният магазин бяха ограбени на 31. След оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на служителите на управлението и на Сектор “Криминална полиция” Пловдив като заподозрени в извършените престъпления бяха задържани – И.Е. /49 г./ и М.Н. /19г./ - двамата криминално проявени и М.Н. /19г./, без криминални прояви до момента. Работата по документиране на престъпленията продължават служителите на реда.

Междувременно друго престъпно трио задържаха колегите им от Пето РУП в града. Вчера, около 13.30 часа в дежурната на управлението бил получен сигнал за трима мъже, които разкопавали подземни кабели на бул. “Цариградско шосе”. Пристигналите на място полицаи, заловили С.И. /38 г./ и П.Т. /48г./ от село Боянци и Н.В. /56 г./ от Царацово. Мъжете са били задържани за 24 часа в ареста на управлението и с прокурорско разпореждане срещу тях е образувано досъдебно производство по чл. 195 от НК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини