Убиецът на малкия Паоло продължава да шофира

Георги Сапунджиев, който прегази малкия Паоло в пешеходната зона на Стара Загора, продължава да кара кола, съобщава Нова телевизия. Журналисти са го засекли пред зала „Арена Армеец” в София, където той пристигнал за състезание по стрелба с лък. След като прегази Паоло, Георги Сапунджиев е лишен от шофьорски права за 5 години от окръжния съд в Стара Загора.

За да влезе в сила, забраната първо трябва да се потвърди от всички инстанции. Дотогава, остават въпроси, на които Сапунджиев отказа да отговори днес.

„Не искам да давам интервюта, махнете се от мен, ако обичате”, каза Сапунджиев, след като е бил пресрещнат от журналисти. Коментар обаче направиха останалите състезатели по стрелба с лък.

„Мисля, че много злобно се отнасят към него и го правят много черен, а като човек мисля, че не е такъв. Трагедията си е трагедия, наистина, но не мога да кажа, че е убиец, както го казват”, каза Виктор Петров.

„Нашият спорт, как да кажа, създава едни сериозни добродетели и няма как човек, който гори в спорта да бъде лош човек”, смята пък Йордан Джамбазов.

„Никой не го защитава, защото на всеки може да се случи. Никой не е застрахован от такова нещо. Аз съчувствам изцяло на семейството. Поставяйки се на мястото пък на Жоро, за мен е как да кажа, пречупен и съвсем друг”, разказа Ивайло Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини