Мъж уби съпругата си с чук и ютия навръх Свети Валентин (обзор)

Семейна кавга завърши с жестоко убийство на 33-годишна жена навръх празника на влюбените в разградското с.Дряновец.

36-годишният Илиян И. и жена му Валентина гостували там на племенника на мъжа. 25-годишният домакин същата вечер чакал да му се роди бебе.

Към 19 ч. бъдещият татко тръгнал към болницата в Разград, където всеки момент трябвало да се роди детето му, и оставил гостите сами. Двойката обаче се скарала зверски и мъжът заблъскал жена си по главата, като буквално я размазал в гнева си. Ударите били с чук и стара, тежка ютия. Накрая я наръгал и с нож.

След като жената престанала да дава признаци на живот, той се уплашил и поел към дома на родителите си в с. Стражец. От там към 22 ч се обадил на племенника си и му съобщил какво е направил. Младежът, който треперел пред родилното, веднага слязъл в Спешна помощ и помолил за линейка, за да отидат в дома му.

При пристигането на екипа жената вече била мъртва, а къщата приличала на сцена на ужасите. В това време Илиян избягал от дома на родителите си, въпреки че минути преди това обещавал да се предаде. Полицията го издирвала няколко часа, докато накрая мъжът наистина се явил сам в Районното. По първоначална информация, кавгата, завършила с убийство, била заради твърдото решение на жената да замине да работи зад граница. Мъжът й бил категорично против тя да отиде при майка си в Англия още повече, че семейството не живеело в недоимък. Имали голяма къща, а мъжът карал "БМВ".

Техни близки съобщили, че двойката едва ли не била пред раздяла заради спорното пътуване зад граница. Семейството имало две деца, а в миналото мъжът бил регистриран в полицията заради изнасилвания. Имало съмнения, че той е с леки психични отклонения, но бил вменяем и носел отговорност за действията си.

`

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право