"Левски" напълни залата с любов

„Левски" напълни с 10 000 „сини сърца" зала „Арена Армеец" и получи надежда, искра и огромна порция народна любов. Шоуто цели да спаси със събраните средства потъващия баскетболен клуб, но с такива фенове място за притеснение явно няма...

Опашки се извиха пред касите и дошлите в последния момент за празника запалянковци забавиха началото. Зрелищна хореография (горе) закри най-голямата трибуна на залата, докато под звуците на тежък рок на сцената излизаха баскетболистите и футболистите от актуалните „сини" тимове. Последни и под най-оглушителните аплодисменти се появиха Георги Иванов-Гонзо, Христо Йовов и Константин Папазов. Тити бе в еуфория, облечен в оранжев вратарски екип на футболния тим с номер 23 на гърба - на идола му Майкъл Джордан.

След химна на клуба внесоха и торта за рожденика - уважилия купона Валери Божинов (навършил 29 г. в неделя). Едва ли на някой предишен свой празник нападателят на италианския „Тернана" е чувал поздрав с песен от 10 000 гърла!

На малки вратички пред голямата публика футбол играха Гонзо, Тити, Йовов, Даниел Боримиров, Станислав Ангелов, Гошо Гинчев...

В баскетболния дуел по-късно се включи и Сашо Александров-Кривия, друг любимец на сектор „Б".

„С тези фенове „Левски" е жив!", изрече по микрофона Гонзо. Футболистите, включително подписалият късно в събота поляк Лукаш Гикевич, снимаха с мобилни телефони и бяха видимо впечатлени от атмосферата в залата. И вероятно са разбрали смисъла на мотото на шоуто: „Никога не ще останеш сам."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт