Стоичков отново играе в Ел Класико

Христо Стоичков се готви в Маями за битка в поредното си Ел Класико. Мач номер 1 в света - „Барса" срещу „Реал" (Мадрид)! Безценно. Но този път не на футбол, а на голф. Затова и Камата всеки ден от началото на февруари „точи стика" на най-луксозното игрище във Флорида за битката в спорта на богатите.

Бивши звезди на двата гранда се договориха да докажат кой сега е №1 на 19 март - три дни преди футболния спектакъл на „Камп ноу" когато „Барса" ще приеме вечния враг „Реал". В голф състава на каталунския колос със сигурност ще са Чики Бегиристайн, Алесанко и Хулио Салинас. От „Реал" още пазят от медиите своите козове за двубоя, но за най-добър от „кралските" голфъри се счита Мартин Васкес.

За да е в оптимална форма за 19-ти денят на Камата в Маями започва на голф игрището и завършва в студията на тв гиганта „Унивижън".

Има идея и за футболен сблъсък между славните ветерани на 20 март, но подобен двубой ще изисква повишени мерки за сигурност, защото Ел Класико възпламенява максимално и старата гвардия на грандовете. И за органите на реда в Каталуния ще дойде като „екстра" още едно взриевоопасно мероприятие към сблъсъка на Лионел Меси с Кристиано Роналдо.

За пореден път Стоичков планира да съчетае полезното с приятното. „Унивижън" го командирова в Испания за да отрази мачовете на „Барса" срещу „Манчестър Сити" от Шампионска лига и с „Реал" от Примера дивисион - съответно на 18 и 22 март. Едно от вече организираните интервюта на Камата за медията, която удари над 100 милионна аудитория по време на Мондиал 2014, е с бившия му треньор - легендарния Йохан Кройф. А след 10 дни командировка в Испания най-популярният българин може да лети за Ереван, където има покана за участие в Световен отбор в мач срещу звезди на бившия вече СССР на 28 март.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят