На 25 май 2018 да почерпят

Раздадоха наградите “Аскеер 2018” За цялостен принос в развитието на театралното изкуство отличиха Васил Михайлов

Хазал от “Черната перла” не крие новата си любов Актрисата Ханде Ерчел твърди, че славата не я е променила

100-годишна сграда се срути в Аржентина и уби трима

Николас Мадуро се закле за втория си мандат като президент на Венецуела

Макрон и Путин се срещнаха в Константиновския дворец край Санкт Петербург

Връчват наградите “Аскеер” за постижения в театралното изкуство

Григор Димитров започва с мач срещу Виктор Троицки на “Ролан Гарос” Рафаел Надал среща Александър Долгополов на старта на турнира в Париж

Борисов на приема в Рим: Народите на България и Република Македония са още по-близки

Абитуриентите от училището на Теодосий Спасов се сбогуваха с концерт

Започнаха абитуриентските балове в Благоевград

“Свободна книжарница” на празника в Сливен

Доналд Тръмп: Въоръжените ни сили са в готовност, ако Ким Чен-ун предприеме “безразсъдни действия”

24 май в женския затвор в Сливен: Изложба за Хаджи Димитър и Стефан Караджа

Двоен поклон пред гроба на Свети Кирил Премиерът Борисов и македонският му колега Зоран Заев заедно почетоха паметта и делото на светите братя Кирил и Методий в базиликата „Сан Клементе”

Заснетият автомобил в клипа за паяка не е на Софарма Трейдинг

Обръщам се към Вас във връзка с публикации озаглавени: „Клип с екип на паяк в София намирисва на подкуп” публикувани съответно на 12.02.2015 г. в онлайн изданията www.trud.bg и www.24chasa.bg, и на 13.02.2015 г. във вестник „Труд”.

В цитираните статии, се споменава името на компанията, която управлявам в качеството си на Изпълнителен директор, а именно „Софарма Трейдинг” АД. Изложената в публикациите теза, че заснетия във видео запис автомобил, може да бъде на нашата компания не отговаря на обективната истина.

Логото на Софарма Трейдинг, се различава драстично от това на заснетия автомобил. Този факт е лесно доказуем и очевиден, както от официалната ни бланка и настоящето писмо, така и от публичния регистър на Патентно ведомство. Графичният знак на компанията ни е защитена търговска марка и идентифицира, както недвижимата, така и движимата собственост на Софарма Трейдинг АД. В това число разбира се, се включва и автомобилният ни парк, който наброява над 300 превозни средства.

Публикуваната от Вас теза, засяга пряко имиджа на нашата компания и създава неправдоподобно впечатление за принципите, които защитаваме с дейността си всеки ден. Софарма Трейдинг АД е компания, която е коректен данъкоплатец и работодател на над 700 души, които спазват високи етични норми и принципи на работа. Компанията ни, не само не толерира корупцията, но и предприема всички превантивни действия срещу нея.

Вярваме, че обективното представяне на информацията е от изключително значение за българското общество. Затова с настоящето писмо се обръщаме към Вас с молба, да предоставите полагащото ни се по Закона за електронните медии право на отговор, в управляваните от Вас издания. Убедени сме, че като отговорна медия, ръководеща се от етиката на журналистическата гилдия, ще удовлетворите правото ни на отговор и ще представите на българската аудитория коректна интерпретация на ситуацията.

Оставам на разположение за допълнителна информация.

С уважение,

Димитър Димитров
Изпълнителен директор
Софарма Трейдинг АД

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.