Най-малко 10 загинали при пожар в нелегален нефтен кладенец в Индонезия

Мач на кило кръв и метър кожа

“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Министър Лукарски и депутати търсят път за развитие на Северозападна България

Народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова, представители на Реформаторския блок, министърът на икономиката Божидар Лукарски и областният управител Ивайло Петров провеждат дебат за развитието на Северозападна България в Монтана. На срещата са поканени да присъстват всички народни представители, областни управители и кметове на общините от областите Видин, Враца и Монтана, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Очаква се към мероприятието да се присъедини вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева. Десислава Атанасова обясни, че инициативата цели отваряне на нови работни места, включване в Програмата за безвъзмездно саниране на жилищни сгради и други икономически и социални мерки, с които да се повиши жизненото равнище в най-бедния регион в Европейския съюз – Северозападна България. “По време на предишното управление липсваше всякаква координация между държавната и общинска власт.

Спрени бяха европейски проекти, а някои общини бяха ощетени за сметка на други”, каза тя. Атанасова бе категорична, че управляващите полагат максимални усилия оперативните програми да бъдат задвижени отново, за да бъдат осигурени нови работни места. В 17.30 часа днес в залата на Общински младежки дом ще се състои разяснителна среща с домоуправители, свързана с Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, на която ще присъства и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.