Бездомник уби с дървен сап съквартиранта си клошар, защото купил ракия вместо храна

Бездомник убил с дървен сап 58-годишния си "съквартирант" клошар, защото купил ракия вместо храна. Убийството е станало тази нощ. в Карнобат, съобщи пред „Фокус” говорителят на ОД на МВР-Бругас Цветелина Рандева.

20 минути след полунощ в Районно управление „Полиция”-Карнобат е получено съобщение от 48-годишен мъж, който твърдял че малко по-рано е умъртвил чрез нанасяне на удари в областта на главата с дървен сап 58-годишен мъж от село Вресово, община Руен.

Двамата са обитавали едноетажна постройка , разположена в югоизточната част на Карнобат, извън регулацията на града, като се препитавали с връщане на вторични суровини. Преди инцидента и двамата са употребили алкохол. Караницата между двамата била провокирана от това, че мъжът вместо храна, купил ракия. Под влияние на алкохола и агресивното си поведение, той нанесъл множество удари с дървен сап по главата на мъжа от Вресово и го убил.

Извършителят на убийството е задържан за срок от 24 часа, като с постановление на Бургаска окръжна прокуратура му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители сектор „Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас и Районно управление „Полиция”-Карнобат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони