Невена Цонева с нов сингъл - "Когато най-силно ще боли"

Невена Цонева има свой първи авторски проект - „Когато най-силно ще боли”. Той е с участието на рок бандата „Milenium X”. Невена Цонева е автор на музиката и текста, аранжимента е на Венелин Венков. Звукозаписът и видеореализацията е с участието на „Milenium X” - Милена Иванова - беквокал, Захари Борисов – китари, Христо Добрев – пиано, Илия Ранков – бас, Николай Тошев – барабани. Гост музикант в проекта е перкусионистът Свилен Василев. Режисьор на лентата е Жоро Манолов

Невена Цонева записва музикални проекти в различни стилове – автентичен фолклор, етно и поп. На концертните и клубни участия Невена Цонева се представя като солов изпълнител, с акапелни изпълнения, с музиканти / група/ с разнообразен репертоар от авторска музика и кавъри на световни хитове. Гласът на Невена Цонева с участието на „Milenium X” ще чуваме често на музикалната сцена.

Изпълнителката работи и върху проекта си, свързан с възраждането на златни български песни от 60-те и 70 - те години. След категоричния успех на хит сингъла „Повей ветре”, Невена е готова със записа на „Двама”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес