Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Създадоха временна комисия за проучване на пенсионните фондове, Корнелия Нинова ще е шефка

Народното събрание създаде временна комисия за проучване на пенсионните фондове. Предложението беше прието със 155 гласа „за”, 2-ма – „въздържал се” и 2-ма „против”.
Решението за създаване на временна комисия за проучване на финансовото състояние на пенсионно осигурителните дружества и управляваните от тях пенсионни фондове и прилаганата регулаторна рамка регламентира структурата и дейността на парламентарната комисия.

Тя ще се състои от 8 членове от всяка парламентарна група. Корнелия Нинова от ПГ „БСП лява България” е избрана за председател, а за заместник-председател бе избран Настимир Ананиев от ПГ на „Реформаторския блок”. Останалите членове са Владислав Николов от ГЕРБ, Йордан Цонев от ДПС, Димитър Байрактаров – ПФ, Чавдар Пейчев от Български демократичен център Любомир Владимиров от „Атака” и Мариана Тодорова от АБВ. Срокът на действие на комисията е един месец.

Предложението за създаване на временна комисия бе внесено от представители на парламентарните групи на БСП, РБ, ПФ и АБВ. Според вносителите със създаването на комисията се цели създаване на възможността за систематизиране и анализиране на информацията и алтернативни виждания и оценки по проблема, които ще улеснят НС за вземането на най-правилното решение в обществен интерес и в интерес на надеждната защита на вложителите на гражданите в пенсионните фондове.

Те посочват, че предстоящите дискусии върху предложението от управляващата коалиция промени в пенсионното осигуряване засягат интересите на стотиците хиляди българи.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.