24-годишна филипинка е новата Мис Свят

Над 40 пострадали след взрив в японски ресторант в Сапоро

С джипове свалиха децата, блокирани на хижа „Алеко“

Гръцките земеделци излизат по пътищата

Бомба избухна пред сградата на гръцка телевизия

И днес ще вали сняг, жълт код е в сила за шест области

Пускат днес нови 24 км от „Струма“ Откриват официално магистралата между Кресна и Сандански

Извънреден Съвет за сигурност на ООН след решението на Косово да създаде собствена армия

„Черно море“ съди „Левски“

Пускат в продажба електронните винетки

Френският премиер призна, че правителството е допуснало грешки в кризата с протестите

На 17 декември 2018 да почерпят

Дидо от Д2 е големият победител във Фермата Съединение

Пет станаха жертвите на стрелеца от Страсбург

Невена Коканова открива Димитър Маринов преди Спилбърг Грандамата на българското кино е първата учителка на звездата от холивудския фаворит „Зелена книга“

Професионален говорител на BBC с ексклузивен семинар в София

Dentsu Aegis Network е парньор на инициативата, която ще се проведе в Betahaus Sofia

Алистър Макдоналд, бивш професионален говорител на BBC и настоящ специализиран консултант по управление на репутация и кризисен мениджмънт идва за ексклузивен еднодневен семинар в София на 25 февруари 2015 г. В рамките на един пълен работен ден той ще представи най-доброто от британската система за правене на презентации и усвояване на техники за водене на разговор в бизнес среда. Организатори на събитието са Betahouse Sofia и Работилница Изида, а партньори на инициатива са медийните агенци Carat и Vizeum, част от мрежата на Dentsu Aegis Network.

Семинарът има за цел да покаже как се прави кратка презентация пред публика за кратък период от време, като същевременно усъвършенства уменията на участниците в сесията да ангажират публиката със своето представяне. Алистър Макдоналд е разработил програмата, на чиято база и в момента обучава на комуникационни умения директори и висши мениджъри от частния и публичния сектор във Великобритания. В нея, освен основите за добри презентационни умения, ударение се поставя върху създаването на контакт с непознати, упражнения за идентифициране на елементите за добре разказана история, как работи паметта на всеки участник и каква роля играе тя за приемането на посланието.

Алистър Макдоналд има 20-годишен опит като журналист и продуцент в BBC. Като професионален говорител, той е тренирал директори от 27 страни. Работил е с adidas, AstraZeneca, Britsish Telecom, Orange, Swiss Life, Deloitte & Touche, Reuters, Neste Chemicals, Crystal Global Chemicals и др.

Записвания за семинара могат да бъдат направени online.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.