"Левски" поставя ново начало срещу "Хасково"

Синята еуфория от неделния празник в "Арена Армеец" трябва да се пренесе и на стадиона. След акцията за спасяването на баскетболния отбор идва ред на такава и за футболния тим.

Първият официален мач за 2015 г. е планиран като ново начало за "Левски". Тръст "Синя България" и Националният клуб на привържениците отправиха покана и молба към феновете да напълнят "Георги Аспарухов" в събота срещу "Хасково" за купата на България. В официалния призив се апелира: "Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас. "Левски" вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна!"

Националният клуб на привържениците намекна, че е приготвил специална изненада, която ще направи по-здрава връзката между феновете и отбора.

В "синия" лагер настроението бе помрачено от травмата на обещаващия Борислав Цонев. Младият полузащитник е получил контузия в дублиращия отбор и трябва да се лекува две седмици. Той пропуска старта на полусезона за разочарование на треньора Стойчо Стоев, който беше доволен от него в подготовката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ