Бездетно семейство завеща всичко на маймуната си

Заможна индийска двойка направи маймунката си техен единствен наследник.

Те обясняват, че животът им е станал по-добър, след като осиновили животното и искат да са сигурни, че то ще бъде добре гледано.

Браджеш Шривастана и съпругата му Шабиста нямат деца, но гледат на маймунката си Чунмун като на син и са създали фонд, за да са сигурни, че той ще бъде обгрижван, ако ги надживее.

"Хората може би ни мислят за луди, дори ни се подиграват. Но ние знаем колко е ценен Чунмун за нас. Ние сме бездетни и той ми е като син. Искаме да сме сигурни, че той ще живее добре, дори когато вече ни няма", сподели 45-годишната Шабиста пред АФП.

Двойката, която била прокудена от селото си, след като се оженили против волята на семействата си, разказва, че са били много бедни преди да осиновят маймунката през 2004 г., но оттогава са се замогнали.

Шабиста е успешна адвокатка, а 48-годишният й съпруг притежава няколко фирми, които са кръстени на Чунмун.

Чунмун си има собствена стая с климатик, която дели със "съпругата" си, женска маймунка на име Битти, която двойката също е осиновила. 10-годишният Чунмун със сигурност ще надживее стопаните си - маймуните живеят между 35 и 40 години. След смъртта му парите ще отидат за благосъстоянието на маймуните в Индия, където животните често са малтретирани

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл