Дарина Павлова: Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой друг

''Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой друг''. Това каза пред Георги Тошев по bTV Дарина Павлова. 

„Любовта с Илия ми даде всичко. Срещата с него бе съвсем случайна и никога не съм мислила, че той ще е мъжът на моя живот", сподели Дарина.

„Нещата се развиха от само себе си и между нас пламна любов. Ние бяхме един тандем. Бяхме абсолютно всичко. Когато на мен ми липсваше нещо, той ми го даваше, когато на него му липсваше, аз му го давах. Даже не беше нужно да си говорим. От поглед разбирах какво трябва да се направи. Той също, което е рядкост, особено когато един мъж расте бързо напред в обществото и трупа капитал", разказа Павлова.

"Илия ми даде всичко, както предполагам и аз на  него", сподели 51-годишната бивша актриса, която завъртя дори главата на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Според Дарина загубата на мъжа й е физическа, но неговият дух присъства през цялото време в къщата й. Тя разкри, че портретът му неизменно стои в стаята за закуска в дома й.

„Искам децата да не го свързват само с болка, а напротив - да помнят всичко хубаво, което баща им е дал и на което ги е научил. Когато синът ми Илия навърши 18 години, му подарих златен часовник. Казах му, че трябва да забрави, че е златен, а че е часовник на баща му и трябва да бъде отговорен, сякаш се отчита на него в делата си", допълни Павлова. От брака си с шефа на „Мултигруп" тя има две деца - Паола и Илия-Калоян.

Дарина обаче поддържа връзка и с щерката на мъжа си от първия му брак - Венцислава. Дарина разкри и любопитна подробност от живота си. Като млада работела във военен завод като ОТК. Задължението й било да гледа дали дулата на автоматите са в нормите. Родената в Казанлък вдовица на Илия Павлов от малка е израснала с военните, тъй като в града се намира оръжейният завод „Арсенал".

Баща й Калчо Колев пък работи в „Арсенал" като шлосер, така че военните технологии не били чужди на изкусителката. Сега тя е в България, тъй като прие да бъде част от журито на шоуто „България търси талант". Дарина Павлова през смях сподели, че и досега хората се обръщат след нея.

''Не съм скромна'', каза с широка усмивка тя и добави, че не е привърженик на максимата, че скромността краси човека.

„Човек трябва да си показва качествата, не самоцелно и агресивно, но да е сигурен в себе си", разкри тя веруюто си.

И добави: „До ден днешен не се намирам за красива. Но се намирам за чаровна, интересна, привлекателна", каза още Дарина. Тя каза, че е приела да стане част от „България търси талант", тъй като харесва този формат.

„Когато един човек излезе на сцената, искам да видя колко много той иска да върви напред. 10% е талантът, а 90% е колко много искаш да успееш", това е формулата на Дарина за талантлив човек.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица