Каракачанов: Писна ни, Горанов трябваше да си направи труда да обясни за заема

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обясни пред Нова тв, че човекът, който е предизвикал катастрофата край Карлово трудно е излязъл от колата. Аз му казах ти какво си пил, и той отговори „квот си искам“, каза лидерът на ВМРО.

Синът му попитал при употреба на алкохол има ли застраховка на колата, обясни Каракачанов, като добави: “Не му прави чест на това момче“.

Не трябва много да съдим, тези хора са оставени на произвола на съдбата, но не е редно да пие и да кара, заяви Каракачанов. Всичко опира до съзнанието на хората, допълни той.

"Не е нормално в 6 часа във вторник да бъдем уведомени, че в сряда ще влезе в парламента решение за ратификация на 16 милиарда лева. Ако искаш да имаш партньори, ще се научиш да комуникираш с тях, така не се прави. Това се нарича коалиционна култура", коментира темата за заема Каракачанов.

"Каузите, за които сме се борили, никой не може да ни ги отрече, като например цената на тока. На нас ни писна някой в последния момент да ни тропосва решения, които са важни за обществото", каза лидерът на ВМРО. Министърът на финансите трябваше да си направи труда да мине през групите в парламента, категорично заяви той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини