Учителка постави световен рекорд за правене на глинени купички

Изправят на съд двама извършители на данъчно престъпление Щетите за държавната хазна са за близо половин милион лева

Тръгва нова процедура за избор на шеф на СГС

Изпращат пенсиите след 8-ми май

Предупредиха евреите в Германия да не ходят с кипа

Пожар изпепели гаражи и офис на ДПС в родното село на Карадайъ

Вижте някои от обясненията за фантастичната форма на Кейт след раждането

Екоминистерството: Спазвайте противопожарните правила в защитените територии

Апелативният съд в Търново гледал за година 88 дела за предсрочно освобождаване на затворници Пандисчия мотивирал иска си за свобода с Удостоверение от курс за умение за мислене

Война на световете Подиграва ли се поетът Петър Чухов с литературната памет на Вапцаров?

49 филма ще бъдат представени на кинофестивала „Златна липа“

Мая Манолова: Високите сметки за март кредитират безлихвено “Топлофикация София”

Армията праща танкове, ракети и изтребители за парада на 6 май

Две нови пожарни в помощ на горските от Североизтока

Спират водата в някои части на София утре

Наследникът на Братя Галеви се бори с рак в Милано

Соченият за наследник на Братя Галеви в Дупница – Георги Първанов, познат с името Жоре Бозата, води тежка битка с рака в една от трите водещи клиники в света – Европейския институт по онкология в Милано, пише в. “Вяра”.

Бизнесменът, бивш управител на охранителна фирма „Боду-Сот” в Дупница и настоящ собственик на строителни фирми, не се дава на коварната болест.

Георги Първанов е подложен на Хайфу-технология, лечение с високоинтензивен, фокусиран ултразвук. Това е първа по рода си в света и единствена терапевтична система – известна като хирургия без скалпел. Хайфу-технология в момента се прилага на три места – Оксфорд, Милано и в Барселона. Същността на технологията е свързана с унищожаване на туморна тъкан чрез ултразвуков лъч, който е точно фокусиран с много голяма енергия в една точка и така стопява тумора. Става въпрос за безкръвна операция, няма разрез, няма белези. С този метод има постигнати фантастични резултати, той е страхотна алтернатива не само за злокачествени, но и за доброкачествени заболявания.

Страшното образувание на Георги Първанов откриха лекари в столична клиника, където той си направил детайлни изследвания още през 2012 г. В продължение на два месеца, Първанов страдал от раничка на езика. Дупнишки зъболекари го лекували с мазила, като преценили, че става въпрос за обикновен херпес.

В Дупница Георги Първанов в момента стопанисва дискотека „Плажът” в парк „Рила” с два открити басейна. Той получи обекта чрез концесия от общината.

Дупничани познават Георги Първанов като интелигентен мъж, запален по спорта. Той никога не е влизал в криминалните бюлетини, но е един от най-доверените хора на Пламен Галев и Ангел Христов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.