Наследникът на Братя Галеви се бори с рак в Милано

Соченият за наследник на Братя Галеви в Дупница - Георги Първанов, познат с името Жоре Бозата, води тежка битка с рака в една от трите водещи клиники в света – Европейския институт по онкология в Милано, пише в. "Вяра".

Бизнесменът, бивш управител на охранителна фирма „Боду-Сот” в Дупница и настоящ собственик на строителни фирми, не се дава на коварната болест.

Георги Първанов е подложен на Хайфу-технология, лечение с високоинтензивен, фокусиран ултразвук. Това е първа по рода си в света и единствена терапевтична система – известна като хирургия без скалпел. Хайфу-технология в момента се прилага на три места – Оксфорд, Милано и в Барселона. Същността на технологията е свързана с унищожаване на туморна тъкан чрез ултразвуков лъч, който е точно фокусиран с много голяма енергия в една точка и така стопява тумора. Става въпрос за безкръвна операция, няма разрез, няма белези. С този метод има постигнати фантастични резултати, той е страхотна алтернатива не само за злокачествени, но и за доброкачествени заболявания.

Страшното образувание на Георги Първанов откриха лекари в столична клиника, където той си направил детайлни изследвания още през 2012 г. В продължение на два месеца, Първанов страдал от раничка на езика. Дупнишки зъболекари го лекували с мазила, като преценили, че става въпрос за обикновен херпес.

В Дупница Георги Първанов в момента стопанисва дискотека „Плажът” в парк „Рила” с два открити басейна. Той получи обекта чрез концесия от общината.

Дупничани познават Георги Първанов като интелигентен мъж, запален по спорта. Той никога не е влизал в криминалните бюлетини, но е един от най-доверените хора на Пламен Галев и Ангел Христов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл