На 22 август 2018 да почерпят

Кралев пожела пълна зала на гимнастичките

Български лекари спасиха мъж с имплантиране на аортна клапа през бедрото

Военен хеликоптер „Кугър” прекъсна електропровод край град Стамболийски

Втори фалит на застраховател очаква опозицията Спецслужбите съобщили на премиера Бойко Борисов, че има сериозен проблем в сектора

Кремъл отрича твърденията на „Майкрософт“ за руски предизборни кибератаки в САЩ

91 000 учители излизат на протест Искат да запазят авторитета на професията

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 август 2018

Доминик Рааб: През октомври ще бъде възможно сключване на договор с ЕС за Брекзит

До $150 000 награда за заловен престъпник дава Москва

По-ниски данъци за празни жилища Предлагат стимули за собствениците да ги дават под наем

Разширяват пакета на НЗОК Новите дейности ще се гарантират от НРД за 2019 г.

Владимир Савов поема временно поста на Ралица Агайн в КФН

Планирайте море до 12 септември Есенен полъх от следващата седмица, температурите падат с 10 градуса

Financial Times с нов проект в България

В борбата с рака възстанови имунитета с ефикасните природни терапии на доктор Биомастер

Прочетете повече и гледайте видеоклипове на други наши пациенти тук:
www.mikoterapia.bg

„Аз съм Васил Стефанов Русев, от гр. Пловдив, пенсионер съм. Жена ми като я изписаха от болницата, я изписаха с препоръка, че няма нужда от лечение, защото е в последния стадий, с разсейки, мозъкът ѝ е обхванат, гръбнакът ѝ- също. Казаха дори да не я водим на химио- и лъчетерапия, защото само ще я мъчим. Не можаха да намерят основния тумор. Не можаха да го намерят и след това и на ядрено-магнитния резонанс. В епикризата е записано „разпространение и метастази в костите и в мозъка, без да е открито огнище“. Синът ми каза: „Татко, май ще трябва да се готвим за погребение, не за лечение.“ Отидох с епикризата да регистрирам жената в онко-центъра. Гледаха там снимките от скенера, мен ме оставиха последен. Не бях отишъл последен, после разбрах, че са се чудили какво да ми кажат. Евала на председателя на комисията. Каза ми: „Написали сме нещо тука, защото трябва да пишем в листа за лечение, обаче господине, не можем да ви дадем абсолютно никаква надежда.

Идете за всеки случай пак при неврохирурзите, да кажат дали е оперативно“… Там като видяха снимките и казаха: „Невъзможно е да се оперира, няма да стане от масата.“ Тогава ми се подкосиха краката. Връщам се и споделям с един приятел. Казвам му: „Генчо, работата е зле с жената, скоро ще се разделяме с нея.“ Той ми казва: „А бе Васка, защо бързаш да я погребваш, нашият приятел Гошо, Гошо Гаров, имаше едно туморче в гръбначния мозък. Той ходи при една докторка, Етимова, аз даже съм изрязъл от един от тия пенсионерските вестници една изрезка, ще ти я дам“… Един друг наш познат, който беше в компанията каза: „Рака досега никой не е могъл да се оправи с него, това е само някаква шарлатания.“ Аз обаче съм длъжен да направя всичко, за да не ми тежи на съвестта. Според д-р Евтимова, аз съм дошъл много късно, защото наистина нашият случай е много безнадежден. Тя обаче ми каза: „Тук при мен все такива идват- безнадеждни.“ Аз ѝ казах: „Длъжен съм всичко да опитам“. Дадох ѝ епикризата, прочете я, ред по ред, извади и тя един лист, две страници и там написа хранителен режим и за всяко едно от тези лекарства как да го давам и какво трябва да се въздържа от хранене: месо, мазнини, захари, тестени храни.

Вечерта говорихме, синът ми каза: „Баща ми, излишно се напъваш.“ Казвам му: „Излишно-неизлишно, правя го!“ Дъщерята определено ме подкрепи, и зетят също. И тогава взех от тия лекарства. За мен са лекарства, защото до този момент аз никакви лекарства от онкоцентъра не ползвах. Ползвах единствено само това, което взех от тук- тези гъбени продукти. Жената почна да ги пие, на третия или четвъртия ден получи бъбречна криза, може би реакция от лекарствата, които досега не е ползвала. Кракът ѝ понеже беше почнал да отича, предписаха ни гинентан. Само това съм ползвал като лекарство, а и еналаприл – за кръвното. Жената по това време не можеше да дигне ръка, да дигне крак. Беше ад, ад! Ей, да не ви идва до главата! И на третия месец никой не можеше да повярва, че тази жена ще стане от леглото! Просто неописуема радост! Вдигнахме я от леглото! Хайде да направи първата крачка, хайде полека-полека, втора, трета. И най-важното- видя се живецът в очите ѝ, тя повярва, че има шансове да се оправи…Тук нося експертизите, нося и снимка, и диска, всичко е документирано, вижда се. Някои казват: „А-а сгрешили са диагнозата!“ Казвам им: „Добре де, сгрешили са диагнозата, сгрешили са я във Втора градска (болница), нали и тука в онкоцентъра е гледана, и неврохирурзите в хирургията гледаха! И те ли са сгрешили, недейте така!“ Като взехме диска от ядрено-магнитния резонанс, от Каспелата (образната диагностика)- хайде сравнявай, къде са тези метастази! Стопено, всичко стопено, не можем да повярваме! Тези доктори не бяха чували за тези гъбени продукти за борба срещу рака! Аз им обясних как е технологията!… Много хора не могат да повярват как е възможно за три месеца да си се оправил, това е чудо на чудесата! Самите доктори казват: „Това трябва да е някакво чудо!“ Ето я- жива и здрава и жизнена, и бузките ѝ зачервени, и смее се! Радва се вече на живота! Основното е „Имюн Модулаторът“, той е с няколко съставки. Тя сега жената е по-здрава и от мен, защото имунната ѝ система стана по-силна и от моята!“

За консултация с лекари и закупуване на продуктите:

София: 02/ 952 34 49, 0878 931 252

Варна: 0878 10 54 76

Русе: 0896 83 15 80

Кюстендил: 078/ 52 32 39

Пловдив: 0878 780 742

Стара Загора: 0878 780 491

Бургас: 0878 950 397

Плевен: 0886 07 50 24

Велико Търново: 0898 466 376

Шумен: 0878 646 034

Мадан: 0897 92 22 30

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.