В борбата с рака възстанови имунитета с ефикасните природни терапии на доктор Биомастер

Прочетете повече и гледайте видеоклипове на други наши пациенти тук:
www.mikoterapia.bg

„Аз съм Васил Стефанов Русев, от гр. Пловдив, пенсионер съм. Жена ми като я изписаха от болницата, я изписаха с препоръка, че няма нужда от лечение, защото е в последния стадий, с разсейки, мозъкът ѝ е обхванат, гръбнакът ѝ- също. Казаха дори да не я водим на химио- и лъчетерапия, защото само ще я мъчим. Не можаха да намерят основния тумор. Не можаха да го намерят и след това и на ядрено-магнитния резонанс. В епикризата е записано „разпространение и метастази в костите и в мозъка, без да е открито огнище“. Синът ми каза: „Татко, май ще трябва да се готвим за погребение, не за лечение.“ Отидох с епикризата да регистрирам жената в онко-центъра. Гледаха там снимките от скенера, мен ме оставиха последен. Не бях отишъл последен, после разбрах, че са се чудили какво да ми кажат. Евала на председателя на комисията. Каза ми: „Написали сме нещо тука, защото трябва да пишем в листа за лечение, обаче господине, не можем да ви дадем абсолютно никаква надежда.

Идете за всеки случай пак при неврохирурзите, да кажат дали е оперативно“... Там като видяха снимките и казаха: „Невъзможно е да се оперира, няма да стане от масата.“ Тогава ми се подкосиха краката. Връщам се и споделям с един приятел. Казвам му: „Генчо, работата е зле с жената, скоро ще се разделяме с нея.“ Той ми казва: „А бе Васка, защо бързаш да я погребваш, нашият приятел Гошо, Гошо Гаров, имаше едно туморче в гръбначния мозък. Той ходи при една докторка, Етимова, аз даже съм изрязъл от един от тия пенсионерските вестници една изрезка, ще ти я дам“... Един друг наш познат, който беше в компанията каза: „Рака досега никой не е могъл да се оправи с него, това е само някаква шарлатания.“ Аз обаче съм длъжен да направя всичко, за да не ми тежи на съвестта. Според д-р Евтимова, аз съм дошъл много късно, защото наистина нашият случай е много безнадежден. Тя обаче ми каза: „Тук при мен все такива идват- безнадеждни.“ Аз ѝ казах: „Длъжен съм всичко да опитам“. Дадох ѝ епикризата, прочете я, ред по ред, извади и тя един лист, две страници и там написа хранителен режим и за всяко едно от тези лекарства как да го давам и какво трябва да се въздържа от хранене: месо, мазнини, захари, тестени храни.

Вечерта говорихме, синът ми каза: „Баща ми, излишно се напъваш.“ Казвам му: „Излишно-неизлишно, правя го!“ Дъщерята определено ме подкрепи, и зетят също. И тогава взех от тия лекарства. За мен са лекарства, защото до този момент аз никакви лекарства от онкоцентъра не ползвах. Ползвах единствено само това, което взех от тук- тези гъбени продукти. Жената почна да ги пие, на третия или четвъртия ден получи бъбречна криза, може би реакция от лекарствата, които досега не е ползвала. Кракът ѝ понеже беше почнал да отича, предписаха ни гинентан. Само това съм ползвал като лекарство, а и еналаприл - за кръвното. Жената по това време не можеше да дигне ръка, да дигне крак. Беше ад, ад! Ей, да не ви идва до главата! И на третия месец никой не можеше да повярва, че тази жена ще стане от леглото! Просто неописуема радост! Вдигнахме я от леглото! Хайде да направи първата крачка, хайде полека-полека, втора, трета. И най-важното- видя се живецът в очите ѝ, тя повярва, че има шансове да се оправи...Тук нося експертизите, нося и снимка, и диска, всичко е документирано, вижда се. Някои казват: „А-а сгрешили са диагнозата!“ Казвам им: „Добре де, сгрешили са диагнозата, сгрешили са я във Втора градска (болница), нали и тука в онкоцентъра е гледана, и неврохирурзите в хирургията гледаха! И те ли са сгрешили, недейте така!“ Като взехме диска от ядрено-магнитния резонанс, от Каспелата (образната диагностика)- хайде сравнявай, къде са тези метастази! Стопено, всичко стопено, не можем да повярваме! Тези доктори не бяха чували за тези гъбени продукти за борба срещу рака! Аз им обясних как е технологията!... Много хора не могат да повярват как е възможно за три месеца да си се оправил, това е чудо на чудесата! Самите доктори казват: „Това трябва да е някакво чудо!“ Ето я- жива и здрава и жизнена, и бузките ѝ зачервени, и смее се! Радва се вече на живота! Основното е „Имюн Модулаторът“, той е с няколко съставки. Тя сега жената е по-здрава и от мен, защото имунната ѝ система стана по-силна и от моята!“

За консултация с лекари и закупуване на продуктите:

София: 02/ 952 34 49, 0878 931 252

Варна: 0878 10 54 76

Русе: 0896 83 15 80

Кюстендил: 078/ 52 32 39

Пловдив: 0878 780 742

Стара Загора: 0878 780 491

Бургас: 0878 950 397

Плевен: 0886 07 50 24

Велико Търново: 0898 466 376

Шумен: 0878 646 034

Мадан: 0897 92 22 30

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве