Стефан Данаилов след операцията на очите: Сутрин ми идва да скоча от прозореца

Стефан Данаилов разкри подробности за направената му скоро операция в Германия, за живота си след смъртта на съпругата му Мария и за баща си Ламбо Данаилов, на когото Тракийските дружества ще честват в понеделник 110 години от рождението.

„Сега виждам, но хората не са в реални размери. А като отворя двете си очи образите се наслагват и разминават. Сутрин ми идва да скоча от прозореца”, признава Данаилов пред "Преса".

Според него, операцията, която е преживял в Германия е била много тежка, час и половина с пълна упойка.

„Много изпитания преживях, толкова злини ми се струпаха, водят ме като слепец, но не искам да се отчайвам. Забранил съм на всички да ме жалят”, казва бившият културен министър. Той разказва, че лявото му око е оперирано, то било затворено и той не виждал нищо с него.

Актьорът обясни и как е получил заболяването. Според него, поради лекарствата за онкологичното заболяване, които пие, неговата имунна система е паднала и се е появил вирус, който започнал да яде очите му.

„Операцията струваше 4500 евро, а ако бях останал щеше да е 8000 евро, но аз станах и си тръгнах. Като излизах от упойка беше ужасно, мислех, че съм пътник, че ще умра, а една от лекарките ми казва: „Сега един автограф ще ми дадете”, разказа Ламбо.

Той е платил сам сметката си, не е чакал пари от Здравната каса, става ясно още от интервюто. „Всичко е уникално при мен. Може ли да имам такова заболяване, което в България нашите офталмолози да не знаят? Някакви гадости да ти ядат очите. Може ли лимфонът да ме сграбчи? Може ли Мери така да си отиде, така да я събори болестта? Изпитания, изпитания...”, завършва изповедта си актьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица