Ирина Флорин колабирала по време на снимки

Певицата Ирина Флорин колабирала, докато вървели снимките за видеоклипа към новата й песен „Три”, твърди marica.bg. Идея на режисьора била „копринената жена” да влезе в образа на кубинка, която пуши скъпи пури.

Проблемът в случая е, че Ирина никога през живота си не е докосвала каквото и да е тютюнево изделие. Тя доста се озорила, докато запали огромната пура. И без да иска, се нагълтала с дима. Певицата започнала да кашля зверски, което довело до прекратяване на снимките. Хората от екипа веднага се скупчили около Ирина Флорин и тръгнали да й помагат кой с каквото може. Снимките продължили чак когато изпълнителката дошла на себе си.

„А, добре съм сега, нищо ми няма. Да, имаше такова нещо с пурата, но то беше към края на снимките. И нещата се оправиха, няма нищо сензационно и драматично”, коментира пред „Монитор” пеещата дизайнерка.

Песента „Три” по текст на Ваня Щерева, музика на Момчил Колев и аранжимент на Георги Георгиев от „Остава” се превърна в хит във Фейсбук и в портала за видеосподеляне YouTube. В клипа към парчето освен Ирина, колорит внасят и актрисите Койна Русева и Касиел Ноа Ашер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица