Софи Маринова: Мъжете бързо ми омръзват, задушават ме

Ромският славей Софи Маринова се надява тази година да открие "другарчето си", тъй като е забелязала, че когато много, много мечтае за нещо, то се сбъдва. Според нея това, което мислиш силно, може да го предизвикаш. Така още от малка била твърдо убедена, че ще си остане сама в живота, и ето – така е и досега, като че ли сама го е предизвикала, пише сп. Story.

Певицата сега е решила да мисли положително и да насочи съдбата да я срещне с мъжа, с когото ще направи семейство и ще роди още едно дете. Винаги се е виждала като жена с много деца, като нейната собствена майка, а досега, вече на 40 години, все си е с едно...

Певицата не изключва възможността да намери любовта в редиците на феновете си, както се случило със случайната й бременност. Досега мъжете в живота й – бащата на сина й Лоренцо - Петър, и сина му Дачо, с когото после Софи имаше дълга връзка, все са били свързани с работата й. Сега звездата си мисли, че ще е интересно и различно бъдещата й половинка да няма нищо общо с музиката.

„Аз съм такава, че мъжете бързо ми омръзват, задушават ме. Не искам да съм постоянно с този, с когото живея. Той трябва също да си има работа, да си излиза сам и аз да си излизам по моите задачи – разсъждава певицата. - Братята и снахите ми казват, че точно това винаги са харесвали в мен – че на първо място ми е била музиката и чак след това остава мъжа в живота. Никога не се съобразявам с другарчето – дали му харесва или не, че съм певица, не ме интересува. Може би и затова се бавя с намирането на човек до мен“, обяснява пред сп. Story Софи Маринова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица