Фолкпевицата Вероника: Мислят, че съм луда

Фолкпевицата Вероника каза, че е приела като лично посегателство опита за отравяне на домашните й любимци. Преди около две седмици злонамерени съседи поставили тарелка с риба, обилно полята с антифриз. По този начин те искали да отровят бездомните кучета и котки, за които се грижи изпълнителката, пише "Черноморски фар".

„По принцип излязоха много некоректни заглавия, че посегателството е било едва ли не върху мен. Чак толкова безмозъчна не съм, че да позволя някой да ме отрови с антифриз. Тази тенденция обаче е често срещана в България. Винаги съм си мислила, че това съществува само по вестниците, никога не съм предполагала, че ще го видя до собствената си входна врата. Почувствах се лично уязвена и обидена, защото предполагам, че човекът, който си е позволил да го направи, знае, че аз се грижа за тези животни. Знам, че дразня много хора с това, но мен никога не ме е интересувало. Тези хора, които от голяма част от обществото сме смятани за луди, след време ще бъдем наричани революционери”, заяви Вероника пред изданието.

Певицата заяви, че любовта към животните е нещо, което притежаваш от дете и няма как да се развие с годините. Самата изпълнителка има две домашни котки, но обгрижва още десетки бездомни животинчета.

„Според мен човек или обича животните от дете, или нещата не са толкова искрени. Ако зависеше от мен, броят на домашните ми любимци щеше да е поне трицифрено число, обаче с моя мъж успяхме да се разберем само за две котки. Това не означава, че около моя блок си нямам още десет. Имам си и кученца и общо взето там е много весело, защото се храним на едно и също място със всички бездомници. Изчакват се, кога да са кученца, кога да са котенца. Няма животно, за което да изпитвам жал и такова, за което да не изпитвам. Поради тази причина от доста време не се храня с месо, защото няма как да ям някого, когото обичам”, добави фолкпевицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес