ГЕРБ преизбра общински лидер в Бургас

Крепостта Царевец отново се превръща в сцена за опера, балет и мюзикъли

Водата в село Казанка все още е негодна за пиене

40 ухапани от кърлежи във Варна

Турския правосъден министър: Гърция се е превърнала в сборище за престъпници

Ученици и общинари залесяват Монтана

Христо Радевски от Казанлък за програмата на д-р Емилова: Само за година стопих 49 кг Мъжът се е излекувал от подагра

Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25%

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов: Няма прекомерност в процесуалните действия при задържането на Десислава Иванчева

За Гергьовден пускат движението в дясното платно на източната дъга на Софийския околовръстен път от Казичене до АМ “Тракия” Министър Нанков направи оглед и на рехабилитацията на второкласния път София - Петрохан – Лом

Проф. Валери Стефанов: Най-големият враг на масонството са тоталитарните общества В Стара Загора се проведе публична дискусия за свободното зидарство

В Саудитска Арабия затвориха женски фитнес заради “неприличен” видеоклип

Мрежа за трафик на нелегални мигранти е разкрита във Франция

Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Апелативна прокуратура – Велико Търново втора по натовареност за 2017 година

Тристранката обсъжда пенсионната реформа днес

Първият за 2015 година Национален съвет за тристранно сътрудничество ще се проведе днес. Държавата, работодатели и синдикати ще обсъждат предложените от министър Петър Москов промени в Закона за здравното осигуряване, съобщава Нова ТВ.

Проектът предвижда промени при осигуряването на децата, учениците и студентите, нови правила при контрола на добрата медицинска практика и централизирано договаряне на отстъпки за лекарствата.

Пакетът, който заплаща Здравната каса, пък се разделя на две – основен и допълнителен. Така се дава възможност допълнителният пакет да се осигурява и чрез доброволно здравно осигуряване.

Работодателите обаче искат на Тристранката да се обсъди и новият дълг от 16 милиарда. Според тях има още много неизяснени въпроси около дълга. Работодателите припомнят, че темата е пряко свързана с доходите и жизненото равнище, като има и много неясноти около проектозакона.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.