Пловдивчанин от богата фамилия се самоуби, скочил от петия етаж

24-годишният Цветомир Никитов, по известен в града като Цецо Мустанга, е сложил край на живота си - скочил от петия етаж на дома си. Младежът е наследник на една от най-една от най-богатите фамилии в Пловдив – Никитови. Цветомир е единственото дете на семейството, съобщава TrafficNews.bg. Семейството на Цецо търгува с месо и колбаси и има голям склад за хранителни продукти на Брезовско шосе.

Трагедията се разиграла около полунощ в кооперацията, където Никитов живее близо до кафе „Зоната”. Съсед видял младежа, който бил на терасата и прехвърлил единия си крак през парапета. „Момче, какви ги вършиш?”, викнал съседът и хукнал към вратата, за да позвъни, но в следващия момент чул шум от чупене на клони.

Никой не смее да коментира причината за фаталния край на младия пловдивчанин. Младежът спечелил прякора си „Цецо Мустанга”, защото се движел с лъскаво американско возило.Често можеше да бъде забелязан в „Плазма Гардън”, „Бачи”, „Планет” и „W”. Движел се и с нов Мерцедес CL. До преди три месеца е имал връзка с дъщеря на бивш футболист, но след това двамата се разделили.

Дали това има някаква връзка с фаталното решение засега не е ясно. Според хора от неговия кръг обаче, Никитов напоследък е бил в депресия и бил видимо отслабнал

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони