Глобиха мъж, шамаросал жена си пред дискотека

Мъж отнесе 200 лв. глоба от районния съд в Берковица заради хулиганство, съобщи „Конкурент“. 47-годишният И.И., който работи като шофьор, бил наказан с акт от полицията заради случка, разиграла се пред местна дискотека в града.

В нощта срещу събота мъжът отишъл да се забавлява с компания в дискотеката. След като обърнал няколко чашки с алкохол, приятелката му започнала да се дразни и го извела пред заведението. Скарали се и му ударила шамар. Почерпеният й любим не се сдържал и отвърнал на шамарите. Оттам нататък нейният братовчед го ударил и мъжът отвърнал със същото. Твърди, че поведението му било като самозащита.

От показанията на разпитаните свидетели е видно, че е бил употребил алкохол и се е държал грубо и агресивно, сочат магистратите в материалите по делото. На място пристигнали полицейски служители от районното управление, които охладили страстите пред заведението. На почерпения е съставен акт и бил задържан за 24 часа. Съдебният състав пък реши да му наложи глоба, тъй като не е осъждан, а и самото деяние не било обществено опасно. Решението може да бъде обжалвано пред окръжния съд в Монтана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони