Гъргоров подписва с "Локомотив" (Сф)

Емил Гъргоров и "Локо" (Сф) постигнаха окончателно споразумение и още в сряда футболистът трябва да подпише договор с родния си клуб. Преговорите за неговото завръщане се водят от два месеца. В "Надежда" искат да картотекират 34-годишния футболист за дербито в неделя срещу друг негов бивш отбор - ЦСКА.

Не е ясно обаче дали ще пристигнат навреме документите му от Китай и дали треньорът Димитър Васев ще рискува с включване на Бадема, тренирал самостоятелно 2 месеца. На разположение на наставника е другото ново попълнение от зимната пауза - Орлин Старокин, който вече тренира пълноценно. Васев не е доволен от играта на отбора при загубата с 1:2 от "Локо" в Пловдив в първия 1/4-финал за купата в събота и може да направи промени в състава, въпреки че реално няма много опции.

С оглед на големия интерес към столичното дерби в кв. "Надежда" стягат организация и охрана за нормалното протичане на двубоя с ЦСКА. Очаква се голям наплив от фенове и на двата отбора заради старта на сезона и неуредиците около платеното излъчване на "А" група по телевизията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ