Депутатът Кенов разкри дали е търсил секс услуги, или не

Депутат от БДЦ се обясни в ефир - търсил ли е секс услуги или не. Стефан Кенов заяви пред TV7, че атаките срещу него вероятно идват от бивши съпартийци.

"Твърденията, че съм търсил порно, са 100% клевета. Няма никаква истина в това. Тези, които имат интерес да плюят срещу мен, вероятно си правят тези машинации. Няма да им отговарям. Да си казват каквото искат! Вероятно мои бивши съпартийци са в основата на тези атаки, защото никой друг няма интерес от това. Очаквам, че още подобни компромати ще има през следващата седмица, но съм готов да ги понеса“, каза депутатът, който беше въвлечен в сексскандал . Той отрече да е търсил масажи и палави студентки.

Кенов се оправда и за странното обръщане на позицията за новия заем от 16 млрд. лева, като заяви, че техният консултант по финансовите въпроси бил заявил предната вечер в телевизионно интервю, че може да се постигне компромис, само ако се намали дългът с 2 млрд. лева.

„Предпочетохме да повярваме на финансовия министър, отколкото да поставим Министерския съвет в една незавидна ситуация, при която да не може да покрие дефицита в края на годината. Какво искат колегите? Да намалим пенсиите и да ограничим социалните плащания ли? Няма как, когато 80% от населението е бедно, да режем бюджети. Ние показахме, че сме конструктивна опозиция. Гласуваме за разумните неща, които се предлагат, но си оставаме опозиционна партия“, каза още Стефан Кенов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица