“Топлофикация София”: Сметките за отопление и топла вода са изготвени коректно и съобразно изискванията на Наредбата за топлоснабдяване

77-годишна жена изгоря при пожар в Петрич

Федерика Могерини: ЕС ще отпусне на Турция допълнително 3 млрд. евро за бежанците

Спецсъдът върна делото срещу Румен Овчаров (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 25 април 2018

Нови обвинения за Десислава Иванчева и заместниците й

Весела Лечева: Лиляна Павлова и Красен Кралев няма да си подадат оставките, но дължат голямо извинение на младите хора

Бойко Борисов: България намали външния си дълг с 2,3 милиарда лева

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу бивш съдия и срещу адвокат

Търгове ще определят нивата на рентите за земеделска земя Компанията за управление на земя "Агрион" отдава парцелите чрез тайно наддаване

Ротрианци дариха автомобил на социален дом в Свищовско

Тимуровци с акция в помощ на самотна майка от Горна Оряховица

Пожарникари спасиха щъркелово яйце в Балкана

Свищовлия ще отговаря за зверски побой на съгражданин

Заловиха апаш, разиграл нова измама – „пратка за кмета”

Смениха назначения от кабинета Орешарски шеф на агенция Архиви Иван Комитски

Правителството освободи Иван Комитски като председател на Държавната агенция „Архиви” и назначи на поста Михаил Груев, съобщиха от правителствената пресслужба след днешното заседание на кабинета.

Доц. д-р Михаил Груев е завършил история в СУ „Св. Климент Охридски”. В първите години от кариерата си е учител в столичното 93 СОУ с преподаване на немски език „Проф. Гълъбов”, а от 2002 г. е преподавател в Софийския университет. Автор е на три монографии и на множество студии, статии, учебници и рецензии.

Иван Комитски дълги години оглавяваше дирекция „Информация и архив” в МВР, която беше ангажирана с разсекретяването на полицейските архиви.

Той беше назначен от правителството на Пламен Орешарски през август 2013 г., след като без предупреждение и мотиви беше уволнен Мартин Иванов, който пое агенция “Архиви” през 2011 г. и още с встъпването си се зае с кампания за дигитално възраждане и спасяване на документите в тежко състояние.

Скоро след като беше уволнен Иванов беше назначен от президента Плевнелиев за секретар по култура, образование и национална идентичност. Мартин Иванов беше изборът на държавния глава и за министър на културата във второто служебни правителство – на Георги Близнашки.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.