Полицията откри три светли коли, минали по моста след убийството на Немцов

Издирени са колите със светъл цвят, които са минали по моста в централната част на Москва след убийството на Борис Немцов. Информацията към момента е, че те нямат общо с инцидента, съобщава LifeNews.

Според оперативна информация убийците на Борис Немцов са избягали от мястото на покушението с бял автомобил, най вероятно "Форд". Полиция вече е издирали три бели седана, които са попаднали в обектива на камерите за видеонаблюдение на Големия Москворецки мост. Оказала се е, че собствениците на два бели форда нямат нищо общо с престъплението. Една от колите е собственост на Денис Г. „Карах зад бял „Форд-Фокус”. В същото време заедно с приятели действително бяхме в центъра. Търсихме място за паркиране, за да отидем на кафе”, разказва Денис.

Друг „Форд”, но модел „Мондео” е заснет от пътните камери, но той се оказал собственост на такси компания. „Наш шофьор в 23:30 часа действително е минал по моста. Той е бил сам и нищо не е чул”, коментират от таксиметровата компания. Както е известно, политикът Борис Немцов беше убит снощи в полунощ в центъра на Москва на Големия Москворецки мост.

Според следствието килърът стрелял по политика, когато той се е разхождал по моста в компанията на украинката Анна Дурицкая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят