35-годишен с опасност за живота след бой в Несебър

35-годишен мъж от Ямбол е настанен за лечение в МБАЛ-Бургас, с множество наранявания и опасност за живота, след нанесен му побой, осъществен тази сутрин, около 10.37 часа в близост до кръговото кръстовище на входа на Несебър, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Установено е, че сигнал за инцидент подал самия 35 годишен пострадал, който обаждайки се на тел. 112 обяснил, че в близост до кръговото кръстовище в Несебър е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след това е получено второ съобщение от случаен гражданин за това, че в района до бензиностанция „Петрол” на входа на Несебър, петима лица бият мъж и го качват насила в лек автомобил „Форд”.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление „Полиция” – Несебър около 11.10 часа автомобилът е установен на входа на село Кошарица, като в багажника му е намерен пребития 35 годишен ямболия. Същият е откаран в МБАЛ – Бургас, където е оставен за лечение с опасност за живота с наранявания по цялото тяло. Констатирано е, че пострадалия е криминално проявен – извършител на кражби на лично имущество.

Към момента за побоя и опита за отвличане за срок от 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случая. Служителите от Районно управление „Полиция” - Несебър продължават с провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия с цел изясняване на причините, довели до осъществяване на криминалните действия от петимата задържани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони