Майката на Анна Дурицкая: Бях против връзката й с Немцов, но исках да задържи бебето му

Майката на Анна Дурицкая – Инна била против връзката на дъщеря й с политика Борис Немцов в началото. Постепенно обаче се примирила, съобщава lifenews.ru.

„Когато започнаха да се виждат, аз бях против, а след това се примирих. Той беше много добър човек. Общувахме си нормално и имахме приятелски отношения”, разказва Инна Дурицкая.

Майката на 23-годишната манекенка знаела, че дъщеря й чака дете от Немцов и смята да прави аборт. Инна била против, но никой не се съобразил с мнението й. „Как да се отнеса към това? А вие как щяхте да реагирате, ако вашето дете иска да си махне бебето. Ето така реагирах. Не бях в конфликт нито с нея, нито с него по този въпрос”, казва още Инна. Тя споделя, че след убийството на Немцов Анна се обадила първо на нея.

„Анна се обади около 11 часа по наше време. Плачеше и казваше, че са убили Борис. Не помня какво точно й отговорих, защото и аз бях в шок. Посъветвах я само да каже всичко на милиционерите”, казва още майката.

В края на декември 2013 година Анна разбрала, че е бременна. Борис Немцов настоял за аборт и Дурицкая в началото на януари 2014 година заминала за Швейцария, където в елитна частна клиника в Цюрих се подложила на операцията. Разходите от 2200 франка са били платени от Немцов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят