Шофьор засече и наби друг водач на кръстовище в Божурище

Мариана Попова показа снимка с новородената си дъщеричка

Започват нови разкопки в резервата „Марцианопол“ Затворници ще помагат на археолозите

В Северозапада – бедните намаляват, инвалидите се увеличават

Борисов: Хората, които ще предложа като варианти за главен секретар на МВР, са добри професионалисти (ВИДЕО)

Нинова към Борисов: От БСП само Станишев е гласувал в Европарламента срещу Унгария

Garitage Park привлече още седем големи компании като наематели в комплекса Над 130 семейства вече намериха своя нов дом в Парка

Слави задмина и премиера по последователи във фейсбук

Министърът на МВР след среща със синдикатите: Мой дълг е да представя виждания си за работата, но и да чуя от тях основните проблеми

Министър Порожанов: През 2018 г. няма данни за неразплатени задължения на тютюнопроизводители

Улесняват инвеститори и стартиращи фирми във Варна

СДС: Искането търговските вериги да продават хляба без печалба е ехо от социализма

Борисов в Габрово: Новостроящият се храм се изгражда изцяло с дарения и е великолепен (СНИМКИ и ВИДЕО) Министър-председателят инспектира и строителството на довеждащия път към тунела под Шипка

Нов вид семейна помощ за деца без право на наследствена пенсия

Хванаха близо 45 хил. контрабандни чорапи и 3000 ключодържателя на „Капитан Андреево“

Абитуриенти се събират след 50 години

Възпитаници на Техникума по механотехника “Христо Ботев” в Шумен се събират половин век след дипломирането си.

Историческата среща на съучениците ще бъде пред школото на 6 юни т.г., но се оповестява доста по- рано, за да може информацията да стигне до всички, които ще искат и могат да се отзоват на поканата.

През 1965 година десет паралелки са завършили училището. Сега златните абитуриенти са на около 68-годишна възраст, пресмята главният организатор Васко Димов. Той е бивш директор на паметника “Създатели на българската държава” над Шумен.

В този випуск абитуриенти са били и ексбанкерът Стоян Попов, както и бившият кмет на Шумен Руси Русев. Юбилярите канят на срещата си и учителите, които могат да се отзоват. Математикът Терзиев е в чужбина, но се очаква да дойде. Педагожките Чернева и Къндева – също, въпреки напредналата си възраст.

Това няма да е първата среща на пенсионираните ученици. Събирали са се всяка петилетка и сега няма да им бъде трудно да се разпознаят.

Ако от ръководството на сегашната Професионална гимназия по механотехника откликнат, абитуриентите юбиляри са готови да се срещнат с един клас млади наследници и да им разкажат какво и как са учили преди 50 години.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.