ЦСКА може да загуби точки заради 85 000 евро

ЦСКА заплашен с отнемане на точки заради 85 000 евро. Сумата е дължима към чуждестранен мениджър, който е осъдил клуба във ФИФА. Става въпрос за трансфер от времето на управлението на „Титан" на „Българска армия". Крайният срок за превода е бил 30 ноември, а окончателната отсрочка изтича на 5 март. Световната централа ще наложи на БФС да санкционира лидера в класирането с отнемане на актив, а не с глоба.

До началото на седмицата ЦСКА не бе платил, а от клуба не потвърдиха, че това е станало и на 3 март. Вероятно е и невъзможно заради празниците в България. Досега Александър Томов се справяше с всички подобни казуси, а най-често плащанията са в сетния миг.

В същото време треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се извини на всички „червени" фенове за загубата с 0:2 от „Локомотив" (Сф). „Свалям ви шапка за начина, по който ни подкрепяте - каза Младенов. - Няма аналог не само у нас. Именно вашата всеотдайност кара мен, екипа ми и футболистите да даваме всичко. Трогнахте ме с безрезервната подкрепа и в минутите след загубата. Всички ние сбъркахме и резултатът е налице. Извинявайте, че не бяхме на вашата висота . Че не показахме вашата класа. Че не ви заслужихме. Трудно ми е да спя, но не ми е трудно да работя. Всички знаем откъде започнахме, през какво минахме и къде сме сега. Няма да се щадя и никога не съм го правил, за да постигнем голямата цел. Също като вас знам какво е ЦСКА и знам къде искам да бъде. В неделя ни дадохте урок за отборна работа и ви уверявам, че вече сме си взели поука!".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ