Фирмите търсят офиси с гъвкав наем Пазарът е концентриран в София, вторичните градове - Пловдив, Бургас и Варна изостават

Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

50 наши фирми на туристическо изложение в Берлин

Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в дискусионната програма на Международното туристическо изложение ITB-Берлин, което се провежда от 4 до 8 март. То е най-престижното събитие за туристическата индустрия с над 11 000 изложители, 113 000 професионалисти от 180 страни и се провежда за 48-ми път. 

България участва за 47-ми път в ITB-Берлин с национален щанд от 456 кв.м. На него се представят над 50 туристически компании и организации заедно с Министерството на туризма.

В първия ден на форума министър Ангелкова ще включи в петата среща на министрите от държавите членки в програмата „Пътят на коприната“ към Световната организация по туризъм, както и във форума „Европа – обща туристическа дестинация“, организиран от Европейската комисия и Европейската туристическа комисия.

На 5 март министър Ангелкова ще участва в заседанието на работната група на приоритетна област 3 на Стратегията на ЕС за Дунавския регион. Същия ден ще се състои и пресконференция за България на тема „Вдъхновяваща природа и богата култура“, на която страната ни ще бъде представена като целогодишна дестинация. В петък министър Ангелкова ще присъства и на семинара „Речният круизен туризъм“, организиран от Дунавския компетентен център.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.