Д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед“: За 8-ми март подарете здраве!

Нестандартна идея за подарък предлагат по случай Международния ден на жената -8-ми март от ДКЦ „Софиямед“. Празничната изненада се крие в няколко „здравословни“ профилактични пакета от изследвания и консултации за дамите на преференциални цени.

„Избрахме да направим празнична кампания за профилактика под формата на специални пакети за 8-ми март, защото най-ценният подарък в живота е здравето. За съжаление всички ние се научаваме да го ценим едва когато го загубим. Надявам се повече жени да се възползват от преференциалните цени на медицинските ни услуги като по този начин вярвам ще ги стимулираме да извършват по-честа профилактика“, коментира д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед“.

Празничните пакети от изследвания и консултации с топ специалисти от медицинския комплекс са съобразени с най-честите здравословни проблеми при младите дами и при по-зрелите в менопауза- гинекологични, ендокринологични, дерматологични и др. Пакетите са 8 вида като жените могат да избират да извършат своята профилактика за наличие на анемия, метаболитни нарушения, дължащи се на ендокринологични заболявания, АГ консултации, включително за карцином на шийката на матката, преглед на млечните жлези с ехограф, дерматологични злокачествени заболявания, профилактика в менопауза.

„Общото между всички пакети, които предлагаме е, че с тях се профилактират заболявания, които могат да засегнат дамите както в ранна възраст, така и преди и след менопаузата.Така например, за жените до 45-50г. ще бъде подходящ пакета „Женско здраве“, включващ преглед и консултация при АГ специалист, ехография и цитонамазка, а за дамите над тази възраст- след прегледа, при необходимост и лабораторни изследвания с туморни маркери“, допълва д-р Данчева.

Профилактичните прегледи и изследвания ще се осъществяват след 8-ми март, а записването на часове ще бъде активно до самия празник (включително) на тел. 0700 31 051. Подробна информация за различните пакетни предложения на ДКЦ „Софиямед“ може да се получат по телефона или на www.hospitalsofiamed.bg!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве