На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

Според социологическите проучвания Ердоган ще спечели изборите в Турция

Писаха слаб 2,88 на държавата Комплексната оценка е най-ниска от седем години насам

Бойко Борисов: Занимават ме с ченгеджийски номера

– Въпрос на “Труд”: Г-н Борисов, казахте, че денят ви ще бъде наситен. Знаехте ли, че вътрешният министър Веселин Вучков ще подаде оставка и защо я приехте толкова бързо?

– Точно днес – в деня, който сам определи като стратегически заради посещението на директора на ФБР и президента на Азербайджан.

Да се повдига тая тема, след като я няма като точка в заседанието на Министерския съвет, след като на тридневно посещение с всичките си министри в България е стратегически важен президент (на Азербайджан Илхам Алиев – б.р.), където става въпрос ще съумеем ли да се включим и години наред да вземаме решения в голямата компания (страните участнички в проекта за пренос на газ от азербайданското находище “Шах Дениз-2” – б.р.,), те ме занимават с ченгеджийски номера. Занимават ме с дребнички проблеми да ме вкарват да се обяснявам аз! В момента, в който се мъча всячески да стабилизирам и да изкарам страната от криза! Днес са дошли 1,3 млрд. в нашите сметки от абсолютно спрени фондове. И за няколко месеца идват хора, хора, хора и точно в него ден ми се сервират тези въпроси.

Политически правилно ли е? Подкрепящо правителството ли е това? Изнудване ли е? Кога не съм доказал, че в рамките на своето управление редица директори на ФБР, ЦРУ, Сикрет сървис са казвали, че са работили добре с него вече 15 години?

Нима в парламента има някой по-разбирач по службите и какво да се направи в МВР или кой колко струва там? Нима заслужавам в днешния ден да ми правят тези номерца?

Така че моите уважения. Правителство нямаше да има поне 4 пъти досега: първия път, когато не ни гласуваха данъците; втория път – при предварителното отчуждаване; третия път – при дълга, и сега. Не можем за всяка точка да се съберем мнозинство. Вместо да се стегнат да работят там… Сутринта гледам в Галиче, дето се палят всеки ден, да си свършат работата… В най-важния ми ден – стратегически ден, в който цялата ми концентрация е там, те ми задават гатанки!

Ако считат, че могат по-добра стабилност да излъчат в България, ако си мислят, че някой с приказките те го държали една година, ако са ме държали. Те искаха да ме съсипят, щяха да ме съсипят, държали ме (поглежда надолу – б.а.) за шлифера, да речем.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.