Кавказката любовница на Немцов издала на Дурицкая, че политикът спи и с двете

31-годишната любовница на убития Борис Немцов — Замира Дугужева от Карачаево-Черкесия, казала на Анна "Баунти" Дурицкая, че знае, че се е срещала с влиятелни мъже за пари. По думите на кавказката, за това как украинският фотомодел устройва живота си, й е разказал самият Борис Немцов, пише lifenews.ru.

По думите на "кавказкото котенце" ( така Немцов наричал Замира), политикът я уверявал, че "това момиче (Дурицкая. — бел. ред.) спи с богати мъже за пари" и между тях няма нищо сериозно. Дугужева предполагала, че Немцов го устройвал фактът, че не е обвързан с Анна.

"Той се срещаше паралелно с нея и с мен. Казваше, че тя си почива с влиятелни хора и си има свои цели. Но аз като ревнивка, бях като агент от ФСБ. Влязох в "Инстаграм" и намерих снимка, на която тя е в апартамента на Борис. Оставих й съобщение: "О, знаменитото легло на Борис. Много хубава снимка". Дадох й да разбере, че не е единствена, разказва Замира Дугужева.

Замира заявява, че роднините й знаели за връзката й с Немцов. Тя и до момента твърди, че не Борис не бил настроен за сериозни отношения и винаги говорил, че даже и едно дете не може да задържи влюбеният мъж.

Много се снимахме с него, но той ме молеше да не качвам снимките в социалната мрежа, тъй като на официалната съпруга ще й бъде неприятно. А когато започнахме да се срещаме, той каза, че е свободен човек и няма печат в паспорта си за обвързаност.

С появата на Замира става ясно, че основната свидетелка за убийството на Борис Немцов - украинският модел Анна Дурицкая, просто е била една от няколкото любими жени на политика. Със Замира той се запознал случайно по време на политическа акция на Арбат, но срещата се превърнала в двугодишен роман.

По думите на Замира Немцов криел за връзката си от съображения за сигурност. Когато убили Немцов, много от приятелите им мислели, че именно тя е била с него по време на стрелбата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят