Атанаска разказала пред психолог за друг убиец на малката Алекс, после признала

Атанаска Георгиева, която за пореден път застана пред Темида да отговаря за зверското убийство на първокласничката Алекс от Поморие, забъркала и мъж с прякор „Милото“ в смъртта на детето.

Пред съда показания даде психологът Любка Христова от Института към МВР. Пред нея подсъдимата Атанаска Георгиева, съседка на семейството на Алекс, твърдяла, че била пред блока в колата на мъж с прякор "Милото", когато Алекс се прибирала от училище във фаталния ден. "Милото" казал на Атанаска да извика детето, а тя да слезе от колата, след което потеглил. След това предложил на Атанска няколко хиляди лева, за да мълчи.

След този разказ психолог Христова посъветвала Атанаска да каже истината и тогава съседката признала, че е удушила детето, което по-късно казала и пред разследващия полицай.

В първите дни на процеса, преди месец, майката на Атанаска пък разказа, че убиец на Алекс е не дъщеря и, а мъж, който се нарича Антон, по прякор "Тъпото". Тя дори показа на магистратите негови снимки. Такъв човек съществува, но той никога в живота си не е виждал Атанаска, стана ясно по- късно.

"Кажи си най сетне истината!", не издържа и извика към обвиняемата вчера братът на Алекс - Методи Тодоров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право