Виватонин "Лека нощ" срещу мъчението с безсъние

Безсънието е едно от най-изтънчените мъчения за сломяване на човешката физика и дух. Обичала го е Инквизицията, харесват го и сценаристите на съвременните шпионски филми.
Тялото ни задължително се нуждае от достатъчно сън, за да функционира правилно. Докато спим организмът изхвърля токсините от него с помощта на специален хормон, мозъкът си почива и се зареждаме с енергия. Дори само една нощ без сън води до повишаване на стреса и значително забавяне на времето за реакции. При хората, които спят по-малко от шест часа на нощ, съществува повишен риск от смърт. Когато сте спали малко, мозъкът поставя тялото под тревога, тъй като умствените способности са намалели. Това увеличава производството на стресовите хормони. Хормоните повишават кръвното налягане. Ставаме податливи на инфаркти и инсулти, дори ако нямаме патология за сърдечно заболяване или усложнения. Лишаването от сън води до по-високо ниво на вещества в кръвта, които предупреждават за възпаление. Това е голям рисков фактор за редица болести, включително и фатални.
На организма ни са му необходими 8 часа сън, за да се възстанови и зареди отново. Всеки час по-малко представлява заплаха и ускорява механизмите на стареенето. Но сънят е крехка материя. Всичко може да го разруши. Неслучайно от лош сън се оплакват 45% от жителите на Земята.

Виватонин "Лека Нощ" улеснява заспиването, продължителността и качеството на съня. Новият продукт на фирма Борола съдържа двойна комбинация от натурални съставки във високи количества, подсигуряващи бързото му действие и желания ефект. Това са мелатонин 5 мг и екстракт от валериана 200 мг с най-високи концентрации на биологично активни вещества.
От една страна, мелатонинът подпомага заспиването, притежава способността да намалява събужданията през нощта и подобрява качеството на съня. От друга страна, екстрактът от валериана преодолява възбудните процеси в нервната система, премахва напрежението, стреса и улеснява заспиването вечерта. Под въздействие на валериана нощният сън е по-продължителен и пълноценен, през деня се подобряват настроението, устойчивостта към стрес и напрежение, повишава се концентрацията.

Виватонин "Лека Нощ" е незаменим:
• при безсъние
• за улесняване на заспиването
• за продължителен сън без събуждане
• при нервно напрежение (стрес)
• за преодоляване чувството на тревожност
• при неврози
Виватонин "Лека Нощ" се дозира по 1 капсула вечер 30-60 минути преди сън.
Виватонин "Лека Нощ" е практически безвреден, не предизвиква нежелани ефекти, не предизвиква зависимост и е безопасен при продължителна упо

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве