Манипулативен детектив разкрива престъпления

Кой казва, че детективите трябва да бъдат модел за подражание? Понякога, за да хванеш лошия, трябва да обърнеш няколко бири на закуска, да прекараш нощта в стриптийз клуб и да успееш да изкараш извън кожата й сексапилната си колежка.

Изпълнителният продуцент Харт Хенсън, който стои зад тв поредицата „Кости”, сега представя „Бекстром” - остроумен и комичен полицейски сериал за нездравословно живеещия, груб и избухлив, но гениален детектив, който е изваден от изгнание, за да ръководи Отдела за специални разследвания на портландската полиция.

Детектив лейтенант Евърет Бекстром (номинираният за „Еми” Рейн Уилсън) е човек без задръжки. След петгодишно заточение в Пътна полиция заради грубото си поведение той се завръща като ръководител на новосформирания спецотдел в Портланд. Натоварен с разрешаването на най-сложните и деликатни криминални случаи в града, той няма право на провал. Единственото, в което не успява, са опитите му да промени собствения си саморазрушителен начин на живот.

Завръщането на Бекстром се дължи на бившата му партньорка и новоназначен полицейски началник Ана Сервантес. Тя е сред малцината, които лично са се уверили, че въпреки всичките си недостатъци Бекстром е отличен следовател. С почти непосилната задача да се грижи разследванията на Бекстром да не излизат от контрол е натоварена неговата амбициозна и оптимистично настроена заместничка - детектив Никол Грейвъли (Женевив Енгълсън).

Епизодите се излъчва всеки вторник от 22 ч по “Фокс Крайм”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали