19-годишен почина след катастрофа между кола и каруца

19-годишен младеж е починал след пътен инцидент, съобщават от ОД на МВР-Бургас. Около 18.45 часа вчера на пътя Средец - Бургас, настъпва пътен инцидент между конска каруца, управлявана от 21-годишния Ц.Д. от село Дебелт, общ. Средец и л.а. "Сеат Толедо", с бургаска регистрация, управляван от 40 год. Т.К. от село Дебелт, община Средец.

Причини за катастрофата е в това, че каруцата се е движела в тъмната част на денонощието без светлоотразителни елементи, в нарушение на пътната маркировка "забранено влизането на ППС, теглени от животни", вследствие на което е застигната от л.а. "Сеат", който я блъска отзад.

От пътния инцидент пострадали – 21 годишния й водач Ц.Д. (получил натъртвания и охлузни рани по тялото, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота) и неговия спътник – 19-годишшен младеж с инициали А.М от село Дебелт, който с тежка черепно - мозъчна травма и наранявания на гръдния кош, с опасност за живота, е настанен за лечение в отделение "Реанимация" при МБАЛ – Бургас, където по-късно починал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони