Елен Колева, Камен Во и Иван Звездев ще участват в шоуто И аз мога

Да си звезда е необходимо, но не достатъчно условие, за да участваш в "И аз го мога". Талант, смелост, издръжливост, чувство за хумор, артистичност и не на последно място идеална физическа форма - това е минималният набор от качества, които се изискват, за да може дадена звезда да стане участник в предаването.

"Не е лесно да се намерят в България звезди, които да се готови не само психически да поемат предизвикателствата, но и физически да могат да ги изпълнят", споделя продуцентът Магърдич Халваджиян.

С какво петимата сигурни участници след Алфредо Торес и Жана Брейчева спечелиха продуцентите?

Чаровната актриса Елен Колева е третото име в звездния списък. Това, което се знае за нея, е че е звезда, която блести с еднаква сила и от екрана, и от театралната сцена. Това, което остава скрито, е че зад крехката външност се вихри силен и авантюристичен дух, готов да поема рискове и търсещ предизвикателства и на сцената, и извън нея. Тя е висока 1.66, определя теглото си като стабилно, а обиколката на ханша си като секси. Не би приела да гълта огън в шоуто, мечтае да я предизвикат с оперно пеене. Най-екстремното нещо, което е правила до момента, е гмуркане на 25 метра дълбочина при 4 бала вълнение.

Следващият в списъка е Иван Звездев. Познаваме го от малкия екран, където в продължение на години ни разкриваше тайните на добрата кухня. Иван обещава да изненада всички със своята ловкост и желание за игра. Спортува много често - 3 пъти седмично плува по 200 метра в стил брус, а в шоуто иска да се научи да жонглира. Звездев не се бои от конкуренцията, единственият му страх е от плъхове и нещо, свързано с тях, е предизвикателството, което не би изпълнил в предаването.

Симона Пейчева освен българска гимнастичка и носителка на десетки награди от световни, европейски и други първенства е и следващата дама в списъка на „И аз го мога". Симона е в отлична физическа форма, спортува ежедневно, а конкуренцията я амбицира. „Златното момиче" иска да изпробва себе си и би приела всяко предизвикателство, което е непознато и експериментално за нея. Най-екстремното й преживяване до момента е да бъде в една клетка с тигър.

Николай Георгиев е български актьор и телевизионен водещ, който определя себе си като философ, а по професия е корабен навигатор. Познаваме го от голямата сцена на театъра и малкия екран, но екстремният му характер често го тласка в нови посоки. През последните години, въпреки успеха си в телевизията или точно заради него, той напусна екрана и професионално се занимава с йога - като инструктор. Сега е готов за голямото завръщане и е изпълнен с амбиция да превземе сцената на „И аз го мога". В добра физическа форма е - освен часовете във фитнеса, Николай е и страстен планинар. Най-екстремното му преживяване е изкачването на връх Мусала при минус 20 градуса и вятър 120 км/ч., а най-голямата му мечта е да покори връх Еверест.

Камен Воденичаров е усмихнатото лице, което се нарежда на поредното място в звездния списък. Никой не би оспорил артистичния и комедиен талант на Камен Во, но дали това е достатъчно, за да се изяви в шоу като „И аз го мога"? Самият той заявява, че е в отлична физическа форма, спортува много често, а конкуренцията определя като здравословна. Най-екстремното му преживяване е наистина впечатляващо - той е управлявал граждански самолет с 24 пътници на борда. Страхува се от акули и не би приел предизвикателство, което да го постави в близост до тях, но за сметка на това иска да се научи да ходи по въже и с радост би тествал себе си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес