600 билета за “сини” фенове в Разград

Точно 600 билета са отделени за запалянковците на "Левски", които ще подкрепят отбора при гостуването срещу "Лудогорец" днес. Мачът трябва да започне от 15,30 ч и не изглежда застрашен от отлагане, защото в Разград няма сняг. Дербито на кръга ще се играе пред пълен стадион, защото почти всички места са разпродадени. Цената е 10 лева, а на централната трибуна - 25 лева.

По споразумение между двата клуба 600-те билета за "сините" фенове ще бъдат продадени на организираните групи запалянковци преди мача. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 14 ч.

Домакините от Разград твърдят, че отоплението на терена работи от няколко дни насам. Сформирани са и екипи за бързо почистване, ако времето се влоши и падне сняг.

Треньорът на гостите Стойчо Стоев взе в групата новия вратар Боян Йоргачевич. За разлика от него другият футболист със здравословни проблеми - Георги Сърмов, отпадна от мача. Наставникът на "Левски" ще се изправи за първи път срещу бившия си отбор, с който спечели титлата и купата на страната през миналия сезон, а също стигна и до осминафинал в Лига Европа. "Сините" засекретиха последните си тренировки преди гостуването срещу "Лудогорец". От изхода на двубоя зависят шансовете на "Левски" да попадне в първата шестица за втората фаза на първенството. Футболистите тръгнаха от "Герена" към Разград с пълни джобове, тъй като в петък получиха заплатите си за декември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ