Fibank беше отличена като компания на годината

8 месеца условно за ултрас, заплюл и обиждал полицаи

Изнудваният от Иванчева бизнесмен имал проект за луксозен комплекс до Бизнес Парка

Турция прибра златото си от САЩ

През октомври пристигат първите 20 електробуса за градския транспорт в София

БАКБ награди зелени проекти с 25 хил. лв. Победител е стойка за велосипеди

Икона на свети Георги подари семейство от Монтана на президента Радев Държавния глава влезе в дома на освободения от гръцки затвор с негова помощ Иво Богданов

Прокуратурата: Не проверяваме действията на разследващите по досъдебното производство срещу Иванчева

Генералният секретар на НАТО: Гърция и Турция трябва сами да разрешат различията си

Александър Ваклин е изнудваният бизнесмен от Иванчева Предприемачът работи с английски партньори

Мобилни полицейски екипи ще решават проблеми в малките населени места в Търновско Проведени са 34 срещи в областта

Показват карикатури на Тодор Живков, дело на Тодор Цонев Изложбата се открива на 26 април в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Валентин Радев отива на крака при ранената полицайка: Още търсим кой е хвърлил бомбичката

Остават още 25 процента от работата по Брекзит, заяви Мишел Барние

Румен Радев: Унижението не е най-добрият начин да се борим с корупцията Трябва да изпълняваме нашите ангажименти, а не само да рецитираме за „евроатлантически ценности”, заяви президентът в Монтана

Палачът на Вероника бил издирван от месец – трябвало да лежи в затвора (обзор)

Палачът на 23-годишната Вероника е с дълго криминално досие. Илиян Здравков има влезли в сила 6 присъди. Първото му наказание е от 1993 г. за убийство с цел грабеж. Тогава бил непълнолетен и получил 10 г. затвор от Окръжния съд в Русе.

“Докато изтърпявал наказанието в затвора в Белене, избягал. За това му била произнесена 3-годишна присъда. Останалите 4 присъди са за кражби при опасен рецидив”, информира прокурор Цани Попов.

“Когато е бил изправян на подсъдимата скамейка, винаги се е възползвал от съкратената процедура и е получавал присъди от около година-две затвор”, поясни прокурор Попов.

В началото на януари Илиян Здравков излязъл от килията. Последното му наказание от 1 г. и 4 месеца пък било постановено от Районния съд в Казанлък на 29 януари тази година. На 25 февруари Здравков бил обявен за издирване. “Приложена бе стандартната процедура. Търсен е при негови близки и познати, на всички известни адреси. При разпитите по случая с Вероника той каза, че през това време е пребивавал при жена, с която живял на съпружески начала в град Мъглиж”, разкри полицай №1 на Велико Търново Илиян Личев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.