Петко Димитров и Поли Генова участват в „И аз го мога”

Поли Генова е деветият участник в звездния списък на „И аз го мога”. Чаровната певица е сред най-обичаните български звезди, мнозина я познават още от ранна детска възраст. Поли неведнъж е демонстрирала на сцена своя талант, съчетан с упоритост и професионализъм, съобщават от екипа на предаването.

Дали те ще са достатъчни обаче, за да покори и сцената на “И аз го мога”, където ще трябва да се срещне с предизвикателства извън зоната на познатото, предстои да видим.

Предизвикателството, което Поли иска да й се падне, е да изпее автентична народна песен, а мечтата й е това да се случи в шоуто заедно с Валя Балканска. Най-екстремното й преживяване е съжителство с 15 души в една стая в продължение на 3 месеца.

Петко Димитров е известен с умението си да превръща нощните заведения в предпочитано място за забавление. Той беше един от най-желаните ергени, но преди година и половина каза заветното „ДА” на танцьорката Яна Димитрова, с която се срещнаха на сцената на “Денсинг Старс” по Нова. Сега на Петко му предстои изпитанието “И аз го мога”, където предизвикателствата към него ще бъдат далеч по-екстремни и ще подлагат на тест и психическата, и физическата му подготовка без да има половинка, с която да ги сподели.

Петко е с впечатляващ ръст - 2.10 метра, тежи 100 кг и по собствените му думи 100% от тялото му е мускулна маса. Тази завидна форма Петко постига с много и ежедневна работа във фитнеса. Като най-екстремно преживяване, той посочва карането на колело по околовръсното шосе на София, където оцеляването е повече от трудно. Няма да приеме предизвикателство, което налага обуване на чорапогащник, но се надява да получи възможност да свири на музикален инструмент, независимо какъв, защото това е едно от уменията, които със сигурност иска да придобие в живота си.

„И аз го мога” ще поведе 10-те български звезди към ръба на възможното. Как ще се подготвят за предизвикателствата си и ще се справят ли с тях, ще разберем на 11 март от 20 часа по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес