Рускиня снима порно до египетските пирамиди

Египетските власти започнаха разследване на порноснимки, направени край пирамидите в Гиза. Оказа се, че руска порноактриса е преврънала египетските забележителности в декор на изпълненията си, констатира германският вестник „Билд”.

Горещите клипове, направени преди около година, сега може да бъдат открити в платените сексстраници в интернет. Скандалът се развихри, след като местен вестник информира за различното използване на историческото място. Всъщност става дума за орална любов и хардсекс в сянката на пирамидите.

Брюнетка с жълта блузка, дънкови шорти и бяла забрадка първоначално позира на фона на древните пирамиди. След бърз поглед кой я гледа тя палаво дръпва леко блузата си и гърдите й лъсват пред учудените погледи на туристите.

Т.нар. туристка всъщност е 23-годишната порнозвезда Аурита, която заедно със своя „оператор” се включва в група обикновени туристи в Египет. Двамата безспирно злословят колко безлични са пирамидите и че хората биха могли да изберат нещо по-вълнуващо за гледане.

Но това, което в действителност изважда от равновесие египтяните, не са словесните атаки срещу паметниците на световната култура – двойката използва миникамера, за да заснеме как Аурита прави орален секс. Някои от сценките са снимани в места от обекта, които не са достъпни за туристите.

Министърът на антиките на Египет Махмуд ал Дамати е заявил пред египетския в. „Иджипшън стрийтс”, че скоро около пирамидите щели да бъдат монтирани още камери за наблюдение, за да не се повтарят сексзабежки като тези на руската порнолъвица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл