Азис като Лили Иванова: Не съм пял на плейбек!

След впечатляващото си изпълнение в шоуто „Като две капки вода“, превъплътеният в образа на Лили Иванова Азис коментира гневно твърденията, че е пял на плейбек.

„Не съм пял на плейбек! Снощи представянето ми беше абсолютно на живо! Могат да го потвърдят всички, които са били в залата и не само! Фактът, че се пише и говори точно това, означава едно - пял съм като в студиен запис което си е комплимент“, обясни във фейсбук Азис.

„Искам да благодаря на хората които ме подкрепиха! Снощният концерт беше незабравим за мен. Обръщам се към хората, които се ядосват на оценките на журито. За мен наистина не е важно какво цифра ще вдигнат и как ще ме оценят. За мен е важно вие, хората които ме обичат и харесват моя глас, да бъда с най-високата оценка в сърцата ви. Снощи Вие показахте, че не друго, а вашето мнение е най-важното. Имам ли вашата подкрепа, имам всичко“, пише още той.

Снощи той изпя една по-малко позната песен на Лили Иванова - „Ветре, клех те“. Тя, обаче, не успя да му спечели първото място в класацията, което беше взето от актьора Филип Аврамов, който се появи като корейския рапър Сай. Фицата взе 10 точки, а Азис – 9.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини